Log Masuk Daftar

Pengurangan Modal Minimum untuk PAMM Akaun Sepanjang Musim Panas

Musim panas ini FXOpen melanjutkan promosi PAMM dengan mengurangkan modal minimum yang diperlukan untuk membuka PAMM STP dan PAMM ECN pada sehingga 1 September 2015.

Semenjak pelancaran perkhidmatan PAMM pada tahun 2009, FXOpen telah memperkenalkan beberapa perubahan kepada keadaan perdagangan dan melaksanakan penyelesaian teknologi baru bagi memastikan perdagangan yang stabil, menguntungkan dan selamat bagi operasi PAMM untuk Master dan Slave.

Penyedia PAMM FXOpen boleh mempunyai Slave yang tidak terhad dan membuat perlbagai tawaran dengan parameter yang berbeza. Pelabur PAMM mengawal sepenuhnya deposit dan pengeluaran. Selain itu, Slave boleh bertukar dari satu tawaran yang lain di dalam Akaun yang sama, terima kasih kepada prosedur Tawaran Migrasi. Sistem kami daripada lanjutan analisis termasuk pilihan lanjutan seperti laporan harian laporan equity dengan kemas kini setiap minit.

Baru-baru ini, FXOpen diperkenalkan saiz transaksi minimum baru dalam ECN dan selang perdagangan yang lebih pendek di PAMM. Pengurangan lot minimum 0.01 bermakna risiko kewangan kurang untuk kedua-dua PAMM Master dan Slave. Selang perdagangan baru yang lebih pendek iaitu tujuh hari membolehkan Slave untuk menarik balik deposit dan keuntungan mereka dalam masa seminggu. Selepas tujuh hari, Bayaran Master dikira dan semua keuntungan secara automatik diperuntukkan.

Sebagai sebahagian daripada usaha berterusan untuk mewujudkan dan mengekalkan perkhidmatan PAMM yang paling stabil dan menguntungkan, FXOpen melanjutkan tawaran untuk Pembekal PAMM. Sebelum insentif ini, modal minimum yang diperlukan untuk membuka akaun ialah AS $ 1,000 pada PAMM STP dan AS $ 5,000 pada PAMM ECN.

Sekarang anda hanya perlu membuat deposit US $ 200 untuk membuka PAMM STP dan US $ 1,000 untuk membuka PAMM ECN. Selepas menambah dana yang diperlukan, anda boleh membuat Tawaran, menjana keuntungan dan menerima Bayaran dan Komisen untuk menyediakan pedagangng lain dengan strategi anda.

Sila ambil perhatian bahawa tawaran ini boleh didapati sepanjang musim panas tahun 2015 sahaja. Buka PAMM sebagai Penyedia atau sertai PAMM sebagai Slave sebelum 1 September untuk mengambil kesempatan daripada insentif.

Untuk membuka Akaun PAMM anda perlu daftar dengan FXOpen. Ketahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan PAMM di seksyen Bagaimana Ia Berfungsi.

Ikuti perkembangan terkini di Facebook, Twitter dan Google+.

Khidmat Pelanggan FXOpen
E-mail: [email protected]
Chat Live (24/5)


Sebelumnya