Log Masuk Daftar

Rating PAMM Akaun

PAMM Masters Terbaik

Penarafan Akaun PAMM kami akan membantu anda mengkaji keberkesanan kerja PAMM Master (Manager) dan memilih akaun terbaik untuk melabur. Anda boleh melihat keputusan perdagangan Master tertentu secara terperinci dalam penarafan akaun PAMM penuh dengan menyusun akaun dengan pelbagai parameter: Nama akaun PAMM, keuntungan semasa, bilangan pengikut, jenis akaun, umur akaun dan banyak lagi.

loading... 

Rating Penuh PAMM Akaun

 

PAMM Followers Terbaik

Mana-mana pelanggan FXOpen boleh menjadi Follower (Investor). Anda tidak memerlukan pengalaman perdagangan Forex untuk itu. Dengan melabur dana ke dalam akaun PAMM FXOpen, anda boleh menerima keuntungan dari perdagangan tanpa penyertaan peribadi anda.

Dalam penarafan ini, anda boleh melihat akaun Follower yang paling berjaya (akaun pelaburan FXOpen).

loading... 

Lihat Followers Top 10

 

Berkenaan Rating PAMM Akaun

Rating Akaun PAMM adalah senarai akaun PAMM yang paling berjaya disusun berdasarkan hasil dagangan.

Rating Top Master termasuk parameter berikut: Nama akaun PAMM, keuntungan semasa akaun PAMM, keuntungan hari sebelumnya, bilangan hari sejak pembukaan akaun, pengurangan maksimum (atau kerugian) yang pernah dibuat dalam akaun, nisbah wang yang diperoleh atau hilang, serta keuntungan semasa dari akaun dalam paparan grafik. Rating Akaun PAMM menunjukkan akaun hanya dengan tawaran aktif.

Rating Top Follower memberikan maklumat berikut: nombor akaun, negara tempat kediaman pengikut, tarikh bergabung (tarikh apabila pengikut menyertai tawaran tersebut), peningkatan peratusan dan carta peningkatan.

FXOpen menyediakan API PAMM untuk analisis mendalam mengenai akaun PAMM untuk digunakan di laman web pihak ketiga. Ia antara muka program, fungsi yang boleh digunakan untuk mengambil data mengenai akaun PAMM melalui protokol HTTP.

Ketahui lebih lanjut berkaitan dengan penarafan…