Log Masuk Daftar

Minggu Kedua Akhir Cabutan Bertuah FXOpen

Dari 23 Februari, FXOpen telah memberikan hadiah kenang-kenangan khas setiap hari. Kami menghadiahkan syiling Silver Bullion edisi terhad untuk menandakan sepuluh tahun pengalaman dalam pembrokeran. Kami berharap cenderamata ini dapat mengingatkan pelanggan tentang dedikasi kami untuk memberikan perkhidmatan yang berkualiti tinggi dan membina perniagaan kami dengan prinsip integriti.

Syarat Pemberian Hadiah
Syarat-syarat yang sangat mudah. Setiap pelanggan FXOpen dengan sekurang-kurangnya AS $ 200 dalam akaun perdagangan dapat mengambil bahagian dalam kempen ini secara automatik. Pemenang dipilih secara rawak.

Rekabentuk Silver Bull FXOpen
Di sebelah kepala duit syiling, kita dapat melihat logo FXOpen. Pada sebelah belakang menggambarkan sentimen pasaran yang biasa dengan seekor lembu jantan dan beruang, bergaduh sesama sendiri. Duit syiling dibuat dari perak dan 1 troy oz .

Pemenang hadiah Mingguan

  • Tomas dari Czech Republic (ECN Account 851434);
  • Alexander dari Russia (ECN Account 850055);
  • Pornchai dari Thailand (ECN Account 869321);
  • Eduardo dari Mexico (STP Account 664041);
  • Shuwen dari China (STP Account 641978).

Kami ingin mengucapkan tahniah kepada peserta dan mengucapkan terima kasih di atas kesetiaan dan keyakinan mereka di FXOpen. Kami berharap syiling Bertuah FXOpen bukan sahaja akan mengingatkan anda mengenai kejayaan anda dalam perdagangan, tetapi juga membawa tuah dalam semua aktiviti masa depan anda.


Sebelumnya