Log Masuk Daftar

Memulakan akaun PAMM anda dari hanya 200 USD

FXOpen sukacita mengumumkan bahawa kami mengekalkan modal minimum yang diperlukan untuk membuka PAMM STP dan akaun PAMM ECN pada tahap yang lebih rendah. Anda perlu membuat deposit hanya US$200 untuk membuka PAMM STP dan US$1,000 untuk membuka akaun PAMM ECN. Selepas menambah dana yang diperlukan, anda boleh membuat Tawaran dan menjemput peniaga-peniaga lain untuk menyertai PAMM anda dan mengikuti strategi anda.

Kelebihan akaun PAMM:

  • FXOpen PAMM Providers can have anPembekal PAMM FXOpen boleh mempunyai Slaves yang tidak terhad dan membuat pelbagai tawaran dengan tawaran berbeza.Pelabur PAMM mempunyai kawalan sepenuhnya atas pembiayaan dan mengeluarkan.
  • Slaves boleh bertukar dari satu Tawaran untuk lain dalam Akaun terima kasih sama kepada prosedurTawaran Migrasi. Sistem analisis termasuk pilihan canggih seperti urusniaga harian, laporan equiti dengan kemaskini setiap minit.
  • Selang dagangan baru 7 hari membolehkan Slaves untuk menarik balik deposit dan keuntungan mereka dalam masa seminggu. Selepas tujuh hari, Bayaran Induk dikira dan semua keuntungan secara automatik diperuntukkan.

 

Jika anda bukan pelanggan FXOpen, untuk membuka Akaun PAMM anda perlu daftar disini .

Kemudian buka PAMM Penyedia atau sertai PAMM sebagai Slave untuk mengambil kesempatan daripada perkhidmatan FXOpen PAMM.

Ketahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan PAMM di seksyen Bagaimana ia Berfungsi.

Ikuti perkembangan di Facebook, Twitter dan Google+.

Khidmat Pelanggan FXOpen
E-mail: [email protected]
Live Chat (24/5)


Sebelumnya