Log Masuk Daftar

Jangkaan Kegawatan Pasaran Meningkatkan Risiko Perdagangan matawang EUR

Pelanggan yang dihormati,

Perlu diingatkan bahawa potensi turun naik pasaran dan peningkatan risiko perdagangan disebabkan oleh bailout rundingan berterusan Greece di Brussels pada hari Sabtu, 27 Jun. Keputusan rundingan mungkin mempunyai kesan yang besar ke atas pasaran kewangan, kegagalan untuk meterai perjanjian pada Sabtu akan meningkatkan kemungkinan kejatuhan Greek .

Peningkatan turun naik pasaran dijangka bermula dengan pembukaan pasaran pada Isnin Jun 29, 2015. Sila pastikan anda mempertimbangkan maklumat ini apabila anda membuat pesanan dan uruskan risiko. Kami mengesyorkan bahawa anda mengambil langkah-langkah perlindungan, seperti mengkaji semula kedudukan terbuka anda dan leveraj. Selain itu, pastikan bahawa anda mempunyai dana yang mencukupi untuk mengelakkan margin call dalam akaun trading anda dan mengekalkan ekuiti yang ada supaya cukup untuk melindungi akaun anda daripada jurang pasaran.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau memerlukan sokongan atau bantuan, sila hubungi pasukan kami melalui Live Chat atau e-mel [email protected] Kami amat menggalakkan anda memantau kemaskini dari FXOpen dan berita kewangan untuk memastikan bahawa anda mempunyai semua maklumat yang perlu untuk mengambil apa-apa tindakan yang dikehendaki.

Ikuti perbincangan di Facebook, Twitter dan Google+.

Salam Hormat
Khidmat Pelanggan FXOpen
E-mel: [email protected]
Chat Live (24/5)


Sebelumnya