Log Masuk Daftar

Cabutan Hadiah Baharu FXOpen "Dapatkan Syiling FXOpen!”

Bermula dari 23 Februari hingga 3 Mei, FXOpen akan mengadakan cabutan hadiah khas untuk edisi terhad khas peringatan Syiling Silver Bullion dihiasi dengan logo syarikat. Syiling ini direka secara eksklusif untuk pelanggan FXOpen. Mana-mana pelanggan yang memegang sekurang-kurangnya US$200 yang disimpan dalam sejumlah akaun dagangan FXOpen beliau, secara automatik terlibat dengan cabutan.

Dalam tempoh 10 minggu tersebut kami merancang untuk memberikan 50 Syiling FXOpen. Setiap hari bekerja, duit syiling perak 1.00 troy oz tersebut akan diserahkan kepada pemilik baharu. Pemenang akan dipilih secara rawak. Nama-nama pemenang akan disiarkan dalam laporan harian di blog korporat. Senarai pemenang mingguan akan disediakan dalam bahagian "Berita" di laman web rasmi kami.

Cabutan untuk Syiling FXOpen khas diadakan bersama beberapa kempen promo lain yang dilancarkan oleh broker FXOpen. Dengan insentif untuk Penyedia PAMM baharu, FXOpen tidak mengenakan deposit yang wajib sebanyak US$1,000 dan US$5,000 untuk mewujudkan Tawaran PAMM baru. Oleh itu, anda akan mendapat keadaan perdagangan yang bertambah baik tanpa bayaran tambahan. Sebagai sebahagian daripada kempen Deposit Tanpa Komisyen, anda boleh menambah dana ke akaun FXOpen anda dan menjimatkan komisyen dari 0.5 hingga 6% – ditanggung oleh FXOpen. Sila lihat sendiri! Anda dialu-alukan untuk mengambil bahagian dalam tawaran istimewa kami untuk menerokai persekitaran perdagangan FXOpen dan memenangi Syiling Silver Bullion edisi terhad FXOpen!

*Jika anda mempunyai baki kurang daripada sejumlah US$200 dalam akaun dagangan, anda boleh menambah baki FXOpen anda tanpa caj komisyen.

Ikuti perbincangan di lamann Facebook, Twitter dan Google+.

Salam Hormat,
Perkhidmatan Pelanggan FXOpen
E-mel: [email protected]
Sembang Secara Langsung (24/5)


Sebelumnya