Log Masuk Daftar

FXOpen Menawarkan Deposits Tanpa Komisen

FXOpen dengan sukacitanya mengumumkan satu promosi baru musim panas. Dari 3 Jun hingga 31 Ogos pelanggan kami boleh menambah dana ke akaun mereka tanpa kos tambahan yang terlibat. Sepanjang musim panas, FXOpen akan membayar komisen untuk sebarang pemindahan yang dikenakan oleh sistem pembayaran.

commission-free-deposit_eng-(2).jpg

Sekarang anda boleh mengelakkan kos tambahan dan menjimatkan wang untuk perdagangan atau pelaburan selanjutnya. Gunakan dana yang dijimat untuk mencuba instrumen dagangan baru, termasuk CFDs dan produk komoditi (minyak dan gas asli). Pelbagaikan portfolio anda dengan melabur dalam PAMM. Jadi PAMM Master dan memperoleh komisen untuk menyediakan strategi dagangan anda, atau sertai perkhidmatan PAMM sebagai Slave dan terima keuntungan tanpa melibatkan diri dalam perdagangan.

FXOpen menyediakan pelbagai kaedah pembayaran. Anda boleh menambah akaun dagangan anda tanpa komisen menggunakan kad kredit/debit (MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro, Discover, JCB). Sistem pembayaran elektronik yang ada termasuk Neteller, Skrill, Perfect Money, Payza, WebMoney, QiWI Wallet, dan sebagainya. Semak Bayaran > Pilihan Pembiayaan seksyen untuk melihat senarai lengkap pilihan deposit.

Ikuti kami di Facebook, Twitter dan Google+.

Khidmat Pelanggan FXOpen
E-mail: [email protected]
Chat Live (24/5)


Sebelumnya