Log Masuk Daftar

Musim Mekar untuk Dagangan Anda: FXOpen Menawarkan Deposit Tiada Komisen!

Memandangkan musim bunga semakin dekat, FXOpen dengan sukacitanya menawarkan insentif baharu untuk pelanggan – Deposit Tiada Komisen. Bermula 14 Februari, anda boleh menambah dana ke akaun anda dengan komisen sifar. Kami berharap ia akan membuat dagangan anda dengan kami lebih menguntungkan dan mudah.

^F3E189C84E52CC3D5143D7A5EB53C9C7A62A9DD8969B14B685^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Semasa kempen musim bunga anda boleh melupakan tentang bayaran tambahan apabila membiayai akaun anda dengan FXOpen. Broker akan menanggung semua perbelanjaan untuk anda! Anda dialu-alukan untuk menggunakan mana-mana istem pembayaran elektronik yang disenaraikan di laman web kami, termasuk Skrill, Payza, WebMoney, Yandex.Money, QiWI Wallet, Elecsnet termasuk juga kad kredit atau debit.

Bukankah ini adalah satu peluang besar untuk memulakan musim perdagangan yang menguntungkan? Jawapannya adalah 'ya'! Dengan FXOpen anda boleh melabur wang anda secara bijak dan menjimatkan 0.5 hingga 6% komisen yang biasanya dikenakan oleh pemproses pembayaran untuk transaksi deposit/pengeluaran. Selain itu, pengalaman 10 tahun dalam Forex dan nama broker yang mempunyai reputasi boleh menjadi jaminan kualiti perkhidmatan yang anda akan perolehi.

Bertindaklah sekarang untuk mendapat manfaat daripada insentif ini! Dan biarlah musim bunga meningkatkan semangat dan keuntungan anda!

Ikuti perbincangan di Facebook, Twitter dan Google+.

Salam Hormat,
Perkhidmatan Pelanggan FXOpen
E-mel: [email protected]
Sembang Secara Langsung (24/5)


Sebelumnya