Log Masuk Daftar

Zulu Trade

ZuluTrade – adalah platform perniagaan automatik yang menggunakan isyarat daripada pedagang Forex profesional untuk menguruskan perdagangan dalam akaun anda. Apa yang anda perlu lakukan adalah memilih pedagang (juga dikenali sebagai pembekal isyarat) dan ZuluTrade akan menghasilkan semula strategi perdagangan pembekal dalam akaun anda. Perdagangan akan dibuka dan ditutup di akaun Meta Trader anda secara automatik.

Untuk mula menggunakan ZuluTrade, anda perlu memberikan nama dan nombor akaun FXOpen. Kemudian hantarkan Surat Arahan (Letter of Direction - LOD) yang ditandatangani - satu dokumen yang memberi kuasa kepada ZuluTrade untuk melaksanakan dagangan automatik dalam akaun anda.

Untuk membantu anda memilih pembekal, ZuluTrade menjalankan penarafan pedagang dengan maklumat terperinci dan tepat tentang sejarah prestasi mereka dan menyediakan ulasan daripada pengikut isyarat lain. Terdapat juga senarai pengikut yang mencapai prestasi terbaik menunjukkan keuntungan mereka dan yang pembekal yang mereka langgani.

Walau bagaimanapun, ZuluTrade memberikan anda kawalan penuh ke atas dana anda dan dagangan adalah dalam tangan anda. Anda boleh menyesuaikan tahap risiko dan menetapkan bilangan maksimum lot, yang akan dibuka apabila isyarat diterima dalam akaun anda. Paling penting, anda boleh menutup semua kedudukan terbuka dan memilih untuk keluar daripada sesuatu strategi atau seseorang pembekal pada bila-bila masa. Anda juga boleh terus berdagang secara manual dalam akaun anda.

Kelebihan dagangan automatik ZuluTrade:

  • Menguruskan beberapa akaun perdagangan dari tempat kerja tunggal.
  • Buat portfolio anda sendiri dengan menggabungkan pasangan mata wang yang paling menguntungkan daripada pembekal yang berbeza.
  • Lindungi dagangan anda dengan ZuluGuard.
  • Penghantaran isyarat daripada pembekal isyarat dengan pantas dan bebas daripada ralat kepada pengikut isyarat dalam masa nyata.
  • Memantau kedudukan terbuka dalam masa nyata.
  • Akaun demo percuma 30 hari dengan akses penuh kepada perkhidmatan ZuluTrade.

 

Open an Account