Akaun Crypto

Tawaran FXOpen membolehkan anda berdagang menggunakan Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Namecoin dan Peercoin terhadap USD, EUR atau RUB dalam persekitaran ECN sebenar!

Bitcoin, Litecoin, Namecoin dan Peercoin terbukti mempunyai potensi hebat untuk pelaburan dan spekulasi disebabkan pergerakan harganya yang turun naik dengan tinggi dan dramatik.

Tidak seperti broker lain, yang cuba memperdagang cryptocurrency dalam bentuk CFD dengan opsyen binari, FXOpen membolehkan anda berdagang Bitcoin, Namecoin, Litecoin dan Peercoin secara langsung terhadap Dolar AS, Euro atau Ruble Rusia. Kami menggunakan xBTCe, salah satu bursa terbaik cryptocurrency dalam talian, sebagai pembekal kecairan kami. Pelaksanaan pesanan kami adalah berdasarkan Aggregator ECN – teknologi proprietari FXOpen dengan prestasi yang terbukti sejak beberapa tahun.

Kini anda boleh berdagang cryptocurrencies dan menikmati semua faedah pelaksanaan ECN. Perkara yang paling penting adalah, anda berdagang terhadap peserta pasaran lain, bukan terhadap broker. Tiada konflik kepentingan di antara anda dan broker. Rangkaian perdagangan terbentuk dengan membeli dan menjual pesanan dari semua pihak dan ECN Aggregator memproses semua pembelian dan penjualan pesanan yang pada masa tersebut boleh didapati di pasaran seterusnya memberikan harga yang terbaik dan pelaksanaan yang lancar kepada anda.

Anda mendapat sebaran pasaran yang ketat dan komisen dagangan yang rendah, manakala broker mendapat faedah apabila jumlah dagangan dan keuntungan anda meningkat. Semua gaya perdagangan popular termasuk scalping, hedging dan semua jenis penasihat pakar dibenarkan. Leverage yang ada ialah  1:3..

 

Klik di sini untuk maklumat lanjut akaun Crypto

  Crypto
Matawang Akaun USD, EUR, GBP, RUB, JPY,
*Bitcoin (mBTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Dash
Deposit minima dari $10 (atau bersamaan dalam mata wang lain)
Baki maksima Tanpa halangan
Spread terapung
Komisen 0.25% setengah pusingan
Format sebut harga 0.12345
Pelaksanaan pasaran
Saiz transaksi minima 0.01 lots
Saiz transaksi maksima Tanpa halangan
Kenaikan minima 0.01 lots
Leverage  1:3
Margin call 30%
Stop Out 15%
Akaun Demo Ya
Akaun Islamik Tidak
Instrumen 24 pasangan dengan BTC, LTC, ETH, DASH, EMC, NMC dan PPC
Bonus Tidak
Expert Advisors Ya
Scalping Ya
Hedging Ya
News trading Ya
Phone dealing Ya
Kedalaman pasaran dengan 2 level sebut harga Ya
Waktu dagangan 24/7
Bayaran penyelenggaraan akaun tidak aktif $10 sebulan
Bayaran pengaktifan semula akaun tidak aktif $50
 

 

  • * Semua nilai untuk akaun berasaskan Bitcoin(termasuk baki akaun, keuntungan, dan lain-lain) dalam MetaTrader 4 ditandakan menggunakan mBTC (milibitcoin). 1 mBTC bersamaan 0.001 BTC.
  • Semua nilai untuk akaun berasaskan Litecoin dalam MetaTrader 4 ditandakan menggunakan 1 LTC (Litecoin).
  • * Komisen adalah sama dengan 0.5% daripada mata wang asas. Selepas anda membuka perdagangan, anda akan melihat bayaran komisen dikenakan.
    Komisen perdagangan adalah tertakluk kepada kajian semula dalam kes jumlah dagangan yang tinggi.
  • *** Untuk posisi semalaman kita mengenakan komisen tambahan sama dengan kadar swap bagi pasangan mata wang tertentu.
  • Komisen ECN mungkin berbeza-beza jika anda membuka akaun melalui affiliate, IB atau francais. Sila hubungi ejen rujukan anda untuk mendapatkan butiran.