Log Masuk Daftar

Amaran tentang laman web palsu

Pelanggan yang dihormati,

Kami ingin memaklumkan bahawa pihak yang tidak berkaitan dengan FXOpen telah menggunakan tanda dagangan FXOpen® tanpa kebenaran undang-undang , serta pendaftaran dan lesen data daripada syarikat-syarikat yang beroperasi di bawah nama perdagangan FXOpen.

Sebagai contoh, laman web www.fxopening.com (IP - 104.148.77.209) dan www.fxopenpamm.com (IP - 104.148.77.6) menggunakan tanda dagangan FXOpen® tanpa kebenaran syarikat

Laman web www.fxopenpamm.com meniru rekabentuk elemen dari www.fxopen.com dan mengandungi maklumat pendaftaran dan lesen syarikat di bawah FXOpen. Begitu juga, perkhidmatan PAMM yang ditawarkan di laman web ini tidak mempunyai sebarang hubungan dengan yang ditawarkan oleh FXOpen.

Laman web www.fxopening.com menjamin keuntungan, dengan menarik minat pelabur melalui laman yang dinyatakan terlibat dalam amalan tidak adil.

FXOpen dengan ini memaklumkan semua pelanggan sedia ada dan berpotensi bahawa laman web di atas menunjukkan penipuan dan kuasa untuk menipu pengguna data peribadi, data pendaftaran dan dana mereka. 

Dengan menggunakan sumber-sumber ini, anda menghadapi risiko memberikan akses kepada data peribadi anda, kehilangan kawalan ke atas akaun FXOpen anda dan kehilangan wang anda tanpa kemungkinan untuk memulihkan mereka. 

Sila membuat keputusan berhati-hati mengenai pelaburan wang anda.

Best regards,
FXOpen


Sebelumnya