Log Masuk Daftar

Amaran tentang aktiviti penipuan

Pelanggan yang dihormati,
Kami menghubungi anda untuk mengingatkani tentang peningkatan jumlah aktiviti penipuan di mana individu yang tidak dikenali berpura-pura mewakili FXOpen dan menghubungi pelanggan yang meminta bayaran komisen dan yuran perkhidmatan. FXOpen tidak mempunyai apa-apa kos tersembunyi atau mengenakan komisen tambahan atau yuran kerana pelanggan hanya membayar komisen yang dinyatakan di laman web rasmi broker.

Sila ambil perhatian bahawa kami hanya menggunakan @fxopen.com dan @fxopenasia.com domain mel untuk komunikasi dengan pelanggan kami. Sekiranya anda menerima e-mel daripada FXOpen tetapi dari domain lain, kemungkinan besar adalah penipuan. Juga, kami menarik perhatian anda kepada fakta bahawa bentuk pendaftaran sah dengan FXOpen hanya tersedia di laman web rasmi utama kami https://www.fxopen.com/ (https://my.fxopen.com/en/Registration) dan domain pada bahasa lain yang tersedia dari laman web rasmi. Kami menasihati anda untuk memastikan butiran log masuk anda selamat dan tidak mendedahkannya kepada pihak ketiga.

Sekiranya anda mempunyai sebarang keraguan tentang kesahihan borang pendaftaran atau mengenai wakil rasmi FXOpen yang telah menghubungi anda, sila maklumkan segera sokongan pelanggan FXOpen di [email protected]

Ikuti perkembangan di Facebook, Twitter dan Google+.

Khidmat Pelanggan FXOpen
E-mail: [email protected]
Live Chat (24/5)


Sebelumnya