Log Masuk Daftar

FXOpen Menambah Pasangan Baru ke Akaun Crypto

FXOpen meningkatkan pelbagai instrumen kewangan dengan menambahkan pasangan Bitcoin Cash, Ripple, Ethereum Classic, Monero, NEO, IOTA, EOS dan OMNI ke Akaun Crypto.

FXOpen dengan teliti memantau trend dalam dunia matawang crypto dan menjadikan mata wang yang paling menjanjikan untuk peniaga di akaun Crypto kami. Semua penambahan terbaru dipilih dari senarai Top-20 Coinmarketcap dan akhir-akhir ini menjadi tumpuan pelabur.

BUKA AKAUN CRYPTO DAN MELABUR DENGAN COIN BARU

 

Ripple (XRP) kini merupakan mata wang crypto ketiga dari segi permodalan pasaran selepas Bitcoin dan Ethereum.
Bitcoin Cash (BCH) dan Ethereum Classic (ETC) kedua-duanya berasal melalui hard forks dari matawang crypto terkemuka; Bitcoin dan Ethereum. BCH dan ETC mewarisi fungsi dan sokongan masyarakat yang kuat dari pendahulunya, yang membantu mereka kekal berdaya maju dan mengekalkan nilai mereka untuk pelabur.
Monero (XMR) adalah matawang crypto dengan fokus khusus pada perlindungan privasi. Seperti kebanyakan syiling, ia telah menyaksikan ledakan pertumbuhan - lebih 3,000% pada tahun 2017. Monero kini bernilai kira-kira 300 USD setiap syiling dan menduduki # 13 dalam senarai Coinmarketcap.
NEO, EOS, IOTA, OMNI  - sekumpulan altcoin baru yang kurang dikenali yang sudah berpangkat tinggi dan mempunyai peluang untuk menjadi perkara besar seterusnya dalam dunia mata wang crypto.

 

Dengan penambahan terkini, FXOpen kini menawarkan jumlah keseluruhan 39 pasangan mata wang pada akaun Crypto. Ripple, Cash Bitcoin, Ethereum Classic, Monero, NEO, EOS, IOTA dan OMNI boleh diniagakan berbanding USD Dollar, EURO dan Bitcoin. 1 lot biasanya sama dengan 1 unit XRP, BCH, EMR atau mata wang asas masing-masing. Margin Call adalah 30% dan Stop Out – 15%.

Kami telah membuat beberapa peningkatan kecil lain pada akaun Crypto:

  • Mengurangkan Min Lot untuk simbol dengan LTC DSH ETH dari 1 hingga 0.1 unit mata wang asas.
  • Mengurangkan Min Lot untuk pasangan EMC dari 10 hingga 1 unit mata wang asas.
  • Maksimum slippage untuk EMCBTC telah berubah daripada 3 hingga 10 mata.

Untuk maklumat lanjut, sila lihat ciri simbol untuk akaun Crypto

Ikuti perkembangan di Facebook, Twitter dan Google+.

Khidmat Pelanggan FXOpen
E-mail: [email protected]
Live Chat (24/5)


Sebelumnya