Log Masuk Daftar

FXOpen Lancar Alat Memantau Prestasi Kewangan

Analisis FXOpen kini boleh didapati untuk peniaga-peniaga. Ini adalah alat pengesanan prestasi kewangan yang sebelum ini hanya digunakan oleh profesional PAMM Masters.

Analisis FXOpen membantu anda mengesan dan menganalisis prestasi dagangan anda seperti pengurus wang profesional, yang membolehkan anda untuk menetapkan matlamat perdagangan dan memantau kemajuan anda. Dalam analisis yang mendalam membantu menentukan mata yang kuat dan lemah gaya dagangan anda, mengenal pasti pasangan mata wang yang terbaik dan masa untuk perdagangan, mengurangkan risiko anda dan meningkatkan keuntungan.

Keputusan perdagangan anda dipaparkan dalam carta dan gambar rajah memberi tumpuan kepada metrik prestasi utama seperti keuntungan, ekuiti, keuntungan, pengeluaran dan dana yang disimpan. Analisis FXOpen juga membolehkan anda untuk berkongsi keputusan dagangan anda. Anda boleh menjana pautan awam untuk diberikan kepada orang lain supaya mereka boleh menyemak keputusan perdagangan anda. Pautan awam boleh digunakan dalam blog atau di laman web untuk mempromosikan strategi dagangan anda.

 Pergi ke Analisis FXOpen

Anda juga boleh mendapatkan cengkaman bagaimana anda lakukan berbanding dengan peniaga FXOpen lain menggunakan ranking global berdasarkan jumlah keuntungan. Selain yang anda mendapat keyakinan, anda boleh buka akaun PAMM dan menyertai komuniti Masters supaya peniaga lain boleh mengikuti strategi anda dan anda boleh menerima sebahagian daripada keuntungan mereka.

Anda boleh mengakses analisis FXOpen melalui https://analytics.fxopen.com atau dengan klik ‘’diagram” analytics_diagram.png icon sebelah nombor akaun dagangan anda di kawasan MyFXOpen.

Ketahui lebih lanjut mengenai Analisis FXOpen

Ikuti kami di Facebook, Twitter dan Google+.

Khidmat Pelanggan FXOpen
E-mail: [email protected]
Live Chat (24/5)


Sebelumnya