Log Masuk Daftar

FXOpen Meningkatkan Keperluan Margin Kesan Coronavirus

Disebabkan volatiliti yang tinggi dalam semua pasaran kewangan, FXOpen telah mengambil keputusan untuk meningkatkan keperluan margin dengan 5 kali tahap normal untuk melindungi dana pelanggan. Perubahan ini mempengaruhi pasangan mata wang, indeks, logam dan komoditi dan akan berkuat kuasa dari 17 Mac sehingga notis selanjutnya. Pastikan anda mempunyai margin yang mencukupi untuk menampung kedudukan terbuka.

Matyawang crypto tidak terjejas oleh perubahan ini.

Sila pertimbangkan keadaan semasa dalam merancang aktiviti perdagangan anda yang akan datang.

Untuk rujukan

Seperti yang kita ketahui, hari ini pada mesyuarat kecemasan US Fed memutuskan untuk mengurangkan kadar faedah utama kepada 0-0.25% untuk menyokong ekonomi. Bagaimanapun, walaupun ini, indeks saham kini jatuh berikutan berita pandemik koronavirus.

Dengan kejatuhan indeks Asia dan Eropah, serta Indeks Niaga AS, Bitcoin juga kehilangan arah. Walau bagaimanapun, dalam masa terdekat, Bitcoin mungkin menarik permintaan pelabur sebagai aset alternatif. Halving boleh memberikan pertumbuhan tambahan Bitcoin.

Jangan mengharapkan pemulihan cepat dalam harga saham, sementara penyebaran coronavirus berterusan, yang menghalang fungsi normal ekonomi. Berikutan penghentian yang paling lengkap dari ekonomi terbesar di dunia, bilangan yang dijangkiti bertambah kritikal, yang menunjukkan kekurangan langkah-langkah yang diambil. Faktor ini mungkin menjejaskan pasaran. Dengan perkembangan ini, kemungkinan mata wang dalam pasaran akan menurun, serta peningkatan pesat dalam turun naik dalam pasaran Forex.

Jika indeks saham bertahan pada paras semasa dan coronavirus merosot, rally di semua pasaran boleh dijangka. Membuat vaksin boleh "meniup pasaran.” 

Berdasarkan situasi semasa, dipandu oleh peraturan pengurusan risiko untuk mengekalkan dana pelanggan, FXOpen memutuskan untuk meningkatkan keperluan margin. Kami sangat berharap untuk memahami anda.

Ikuti perkembangan di Facebook, Twitter dan Google+.

Khidmat Pelanggan FXOpen
E-mail: [email protected]
Live Chat (24/5)


Sebelumnya