Log Masuk Daftar

FXOpen Menambah Pasangan Baru dengan EOS ke Akaun Crypto

FXOpen meningkatkan pelbagai instrumen kewangan dengan menambahkan pasangan baru dengan EOS untuk akaun Crypto: EOSUSD, EOSEUR, EOSJPY dan EOSGBP.

EOS-en.jpg

EOS adalah platform blockchain baru yang direka untuk membolehkan aplikasi desentralisasi yang menegak dan mendatar. Ini dicapai dengan mewujudkan sistem operasi yang dibangunkan di mana aplikasi boleh dibina. Perisian ini menyediakan akaun, pengesahan, pangkalan data, komunikasi tidak segerak, dan penjadualan aplikasi di banyak teras CPU atau kluster. Teknologi ini merupakan senibina blockchain yang akhirnya membolehkan berjuta-juta transaksi sesaat, menghapuskan yuran pengguna, dan membolehkan penyebaran dan penyelenggaraan aplikasi yang terdesentralisasi dan cepat, dalam konteks blockchain yang dikawal.
Menurut CoinMarketCap, EOS adalah altcoin keempat terbesar dengan cap  pasaran 9.32B.

BUKA AKAUN CRYPTO DAN BERDAGANG INSTRUMEN BARU

Dengan penambahan terkini, FXOpen kini menawarkan jumlah keseluruhan 43 pasangan matawang di akaun crypto. Ripple, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Monero, NEO, EOS, IOTA dan OMNI boleh diniagakan bersama USD DollarEURO and Bitcoin. 1 lot biasanya sama dengan 1 unit XRP, BCH, EMR atau mata wang asas masing-masing. Margin call adalah 30% dan Stop Out – 15%.

Untuk maklumat lanjut, sila lihat ciri simbol untuk akaun Crypto.

Ikuti perkembangan terkini di FacebookTwitter dan Google+.
Khidmat Pelanggan FXOpen
E-mail: [email protected]
Live Chat (24/5)


Sebelumnya