Log Masuk Daftar

Perubahan Program Rakan Kongsi FXOpen

Bermula 3 April, 2017 FXOpen menukar syarat-syarat program rakan kongsi referal.

Dalam usaha untuk meningkatkan pembangunan dan meningkatkan kualiti program rakan kongsi, kami mengambil keputusan untuk meletakkan penanda aras minimum pada jumlah referal. Ejen hanya akan dapat menerima imbuhan rakan kongsi selepas merujuk 3 pelanggan baru ke FXOpen Komisen rakan kongsi di bawah 10 USD akan dipaparkan di bahagian Partner sebagai "Komisen Ditahan" dan akan ditambah kepada baki rakan kongsi selepas mencapai 10 USD

Langkah-langkah ini akan diikuti oleh beberapa tawaran promosi, seperti peningkatan ganjaran rakan kongsi untuk pasangan mata wang tertentu dan keadaan yang lebih baik untuk rakan-rakan baru.

Untuk mengambil kesempatan daripada program rakan knogsi FXOpen, daftar eWallet melalui pautan https://my.fxopen.com/ms/Registration/ dan ikut arahan untuk menjana pautan referal di  https://support.fxopen.com/Knowledgebase/Article/View/105/607/how-to-generate-your-referral-link.

FXOpen menawarkan pelbagai banner dan bahan-bahan pemasaran untuk membantu rakan-rakan dengan mempromosikan perkhidmatan mereka. Anda boleh menemui mereka di  https://www.fxopenaffiliate.com/promotional-materials.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai program rakan kongsi FXOpen, sila lihat https://support.fxopen.com/Knowledgebase/List/Index/455/partnership-program

Ikuti perkembangan di Facebook, Twitter dan Google+.

Khidmat Pelanggan FXOpen
Live Chat (24/5)


Sebelumnya