Log Masuk Daftar

FXOpen News


 • Jana Wang dari Volatiliti dan Perdagangan dari Hanya $ 0.75 Per Lot dengan FXOpen

  Pedagang yang dihormati,

  Kami dengan sukacitanya mengumumkan bahawa kami memberikan diskaun komisen sebanyak 50% untuk dua bulan akan datang, supaya anda boleh memanfaatkan turun naik semasa dan perdagangan dari hanya $ 0.75 setiap lot.

  Read more...

 • Menjana wang anda berganda dalam keadaan bergolak dengan deposit percuma tanpa komisen

  Membiayai akaun anda tanpa komisen dengan FXOpen! Kami dengan senang hati menawarkan deposit tanpa komisen melalui sebarang sistem pembayaran (kecuali untuk Pemindahan Wayar Bank dan WebMoney (0.8%)), jadi dalam masa-masa yang bergolak ini dalam pasaran kewangan, anda boleh menjana wang anda lebih banyak.

  Bermula dari 20 Mac, 2020, semua pelanggan FXOpen akan dapat menambah dana ke akaun mereka tanpa menanggung sebarang bayaran yang dikenakan oleh sistem pembayaran.

  Ikuti perkembangan di Facebook, Twitter dan Google+.

  Khidmat Pelanggan FXOpen
  E-mail: [email protected]
  Live Chat (24/5)

  Read more...

 • FXOpen Meningkatkan Keperluan Margin Kesan Coronavirus

  Disebabkan volatiliti yang tinggi dalam semua pasaran kewangan, FXOpen telah mengambil keputusan untuk meningkatkan keperluan margin dengan 5 kali tahap normal untuk melindungi dana pelanggan. Perubahan ini mempengaruhi pasangan mata wang, indeks, logam dan komoditi dan akan berkuat kuasa dari 17 Mac sehingga notis selanjutnya. Pastikan anda mempunyai margin yang mencukupi untuk menampung kedudukan terbuka.

  Matyawang crypto tidak terjejas oleh perubahan ini.

  Sila pertimbangkan keadaan semasa dalam merancang aktiviti perdagangan anda yang akan datang.

  Read more...

 • FXOpen Lancar Akaun Baru - Crypto 10

  Pedagang yang dihormati,

  FXOpen dengan sukacitanya mengumumkan pelancaran akaun dagangan baru - Crypto 10, di mana anda boleh mengakses leverage tinggi, perdagangan matawang crypto kos rendah dari serendah $ 10.

  Buka Crypto 10

  Read more...

 • Pada 8 Mac, 2020 FXOpen akan menukar server dagangan 1 jam ke depan

  Pada 8 Mac, 2020 FXOpen akan menukar server dagangan 1 jam ke depan, dari GMT +2 ke GMT +3.

  Perubahan ini akan melibatkan semua jenis akaun dagangan FXOpen. Dalam ECN, STP dan Mikro akaun musim panas akan berkuat kuasa bermula dengan pembukaan pasaran pada hari Isnin, 9 Mac 2020. Dalam Crypto akaun, di mana dagangan boleh didapati pada hujung minggu, peniaga akan mengalami perubahan sebaik sahaja ia berlaku, pada hari Ahad, 8 mac, 2020.

  Perubahan masa server tidak akan memberi kesan kepada perdagangan terbuka anda atau proses membuka, meletakkan, menutup dan mengubah pesanan. Walau bagaimanapun, sila merancang perdagangan anda dan jangan lupa untuk menyesuaikan tetapan masa di Expert Advisor anda.

  Ikuti perkembangan terkini di Facebook, Twitter dan Telegram.

  Khidmat Pelanggan FXOpen
  E-mail: [email protected]
  Live Chat (24/5)

  Read more...

 • Displaying results 1-5 (of 184)
    < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >